Pitch&Putt

 

Pitch & Putt Koudum 10 mei 2014.

Zaterdag 10 mei zijn we met 16 personen naar de Pitch & Putt geweest.
Wat eerst een stormachtige regendag beloofde te worden, werd later toch nog een droge maar winderige dag.
We werden ontvangen met koffie en thee met oranjekoek. Terwijl er overleg werd gepleegd of we wel in de regen wilden golfen kwam de bediening met de voorspelling dat het rond 3 uur droog zou worden. Dus toch de baan op.
Regenkleding en laarzen aan en een enkele paraplu op. Na uitleg hoe het spel gespeeld moest worden zijn we in 4 groepjes verdeeld en de golfbaan opgegaan. Al snel raakten we een bal kwijt in het hoge gras naast de golfbaan, maar na enig zoeken weer 2! ballen gevonden.
Nadat we 5 holes gespeeld hadden werd het toch nog droog en begonnen we er lol in te krijgen. De laatste en extra hole sloegen we de bal naar de verkeerde vlag maar dat kwam omdat de wind eronder zat. Alle materiaal ingeleverd en weer naar binnen voor een glaasje drinken en sterke verhalen. Rond 6 uur stond er een heerlijk koud/warm buffet voor ons klaar, met soep, salade en later diverse soorten warm vlees met saus, friet, aardapelpartjes, groente en als toetje een grote schaal ijs waar we weer flink van hebben genoten.
Iets na 20.00uur was de pret weer uit en heeft iedereen zijn eigen nachthok opgezocht.
Ruurd Oosterkamp

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb